Contento

Открийте вълшебството на споделените мигове и изисканата кулинария

Папагала Pizza Bar & Grill е вече Contento Bar & Dinner.

Голямо обновление и ново име за един от най-популярните ресторанти във Велико Търново – Папагала Pizza Bar & Grill се превръща в Contento Bar & Dinner. Това важно ребрандинг на ресторанта е обявено днес от собствениците му, които споделиха вдъхновяващите причини зад тази промяна.

След години успешна експлоатация под името Папагала Pizza Bar & Grill, собствениците решиха, че е време да отразят еволюцията на мястото и новият образ. Contento Bar & Dinner ще запази най-доброто от кулинарното изкуство, което клиентите обичат, но ще предложи и нови иновативни кулинарни изживявания.

“Името ‘Contento’ идва от италианската дума за ‘щастие’ и ‘удовлетворение’. Искаме да създадем уютно място, където клиентите ни да се чувстват наистина щастливи и контентни,” каза г-н Шишков, собственик на ресторанта. “С това ново име и облик, искаме да привлечем не само нашите постоянни гости, но и нови клиенти, които да опознаят уникалната атмосфера и вкусове, които предлагаме.”

Contento Bar & Dinner ще запази автентичния си стил и интериор, но с добавени съвременни елементи, които да отговарят на предизвикателствата на съвременните гурмето тенденции. Менюто също ще бъде обогатено с нови, иновативни ястия, запазени рецепти и селекция от вина и напитки, които ще допълнят кулинарното изживяване на клиентите.

Откриването на реновирания ресторант Contento Bar & Dinner е планирано за следващата седмица, като клиентите вече с нетърпение очакват да опитат новите гурме изкушения и да се насладят на щастливи моменти сред уютната обстановка.

С това амбициозно преименуване и обновление, собствениците на Contento Bar & Dinner се надяват да продължат да събират приятели и семейства около вкусната храна, качественото обслужване и уникалната атмосфера.

Copyright © 2023 contento.bg. Design by Mariyan Marinov.